Heipodei.

Ajattelin kertoa teille rankimmista ajoista lapsuudestani jotka vaikuttavat siihen miksi olen tälläinen.

Minut seksuaalisesti hyväksikäytettiin kun olin 8v. Naapurissa muistaakseni asunut täti kutsui minut kylpyyn kanssaan ja halusi kokeilla asioita kanssani jotka kuuluivat aikuisille. Siitä selvisin käymällä perheneuvolan psykologilla.

11v:nä minut raiskattiin lähimetsässässämme merimiestalojen takana. Siitä alkoi puhumattomuus ja jouduin lasten psykiatriselle osastolle ensin kriisi jaksolle, tutkimusjaksolle ja sit vuoden mittaiselle hoitojaksolle.

Äidillämme oli eksmies Määttänen joka hakkasi mutsia ja meitä lapsia. Henkisesti että fyysisesti. Roikotti siskoani toisen kerroksen parvekkeelta ja uhkasi lopulta tappaa äitini.  Muistan kuinka yli kymmenen vanhana seisoin äitini edessä ison lihaveitsen kanssa Määttäsen ja äidin välissä huutamassa "jos kosket äitiin lyön sinua tällä. 

Isälläni oli avovaimo jota kutsuimme lehmäksi mutta joka oli isän kanssa 18v tai noh oli ja oli... isän rahoja käytti hyväkseen ja meitä lapsia kohteli kuin saastaa. Isän hautajaisiinkaan emme halunneet Lehmää koska henkisesti hänkin teki elämästämme ja isän elämästä helvettiä.